top of page
My Pick:
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Search By Tag:
Stay In The Know:
Henüz etiket yok.

KIŞ AYLARINDA BİLE BRONZ KALMAYA DEVAM EDİN...


Evettt.. Tüm yaz bronzlaşmak için uğraşıp durdunuz. Bazen kızardınız bazen canınız yandı.. Ama işte mevsim bitti Eylül geldi çattı.. Sizde kara kara aman bronzluğuma bişey olmasın diye düşünenlerdensiniz bu yazımız tam da size göre :) Otobronzan kelimesini duymuşsunuzdur. Duymayanlar için Güneşe çıkmadan bronzlaşabileceğiniz krem ve losyon tarzı ürünlerdir..

Özellikle bütün kış bronz kalmanızın garantisini veriyorum.. Veee işte o ürün.. St. Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse.. Bu ürün köpük formunda olmasından dolayı çok kolay uygulama yapabiliyorsunuz. Ürünü tüm vücudunuza sürüp ortalama 1-2 saat eğer çok daha koyu bir ten isterseniz 2-3 saat bekletiyorsunuz. Ve daha sonra duşta kese yaparak ürünü çıkarıyorsunuz. Böylece bronzluğunuz yeni bir tenin altından size merhaba diyecektir..Alın size 1 ay boyunca çaba sarfetmeden bronzluğun keyfii.. Her ay sonunda bu işlemi tekrarlarsanız zararsız olarak tüm kış bronzluğunuzun tadını çıkarırsınız. Daha ne olsunn :)

P.S: St. Tropez ürünleri maalesef ülkemizde bulunmuyor Amerika veya İngilterede satışta oralara giden tanıdıklarınız varsa mutlaka stok efendim :)


bottom of page